Marketing

Gespecialiserd in de AHOJHI-criteria en cross mediale technieken

Branding

Het is belangrijk voor je merkindentiteit om een herkenbaar en passende huisstijl, logo en slagzin te hebben. Ons team van gespecialiseerde marketeers en desginers gaan samen met jou aan de slag om een klantbeleving  te creeeren. We zorgen ervoor dat jou huisstijl en je marketing plan aansluit bij wat jij met jou product, dienst of (web)winkel wilt uitstralen .

Tv Campange

Een TV campange op een commerciele televiesie zender, een eenmalige uitzending of een heel seizoen. Wij hebben ruime ervaring met het in beeld brengen van bedrijven en merken die te maken hebben met de AHOJG-criteria. Een TV campange kan onder andere worden ingezet voor employer branding of om potentieele klanten te informeren over je bedrijf, product of dienst.

Social Media Content

Content voor op je social media kanalen rendeert het beste met een goede mix van foto en video. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit van deze content aansluit bij het algoritme van de social media, korte goed geproduceerde video`s met een duidelijke bootschap en  een call to action  zorgen hierbij voor de betere return of investment.

Socialmedia-support

Waarom Wachten !

Chat direct met ons via

Employer Branding

Je bedrijf is niks zonder je personeel, door gebruik te maken van employer branding verkrijg je als werkgever een voorkeurspositie bij jou potentiële medewerkers. Door te werken aan jou werkgeversmerkt word het makkelijker om de juiste medewerkers aan te trekken en te behouden.

Bedrijfs Film

Een bedrijfsfilm geeft een impressie van een bedrijf en de diensten en producten die een bedrijf levert. Uit een recent onderzoek is gebleken dat video zorgt voor meer kennis en begrip over een product of dienst bij 95% van de ondervraagden. Met een goede bedrijfsfilm laat je dus niet alleen zien wie de mensen achter het bedrijf zijn, maar zorg je ervoor dat geïnteresseerde beter begrijpen wat voor diensten en producten je levert en wat zij van jouw bedrijf kunnen verwachten.

Bedrijsfilm

Influencer Marketing

Deze relatief nieuwe marketing techniek is de laatste jaren erg in opkomst. Influencers zijn personen die online een grote achterban hebben. Bij deze vorm van marketing word jou merk gekoppeld aan een influencer waarvan de achterban bestaan uit dezelfde doelgroep die jij wil bereiken met jou product of dienst.

Influencer-marketing

E-commerce support

De ‘E’ van E-commerce staat voor electronic, snel vertaald elektronische commercie. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om over te gaan op online dienstverlening. Wij bieden dieverse support diensten voor jou online business. Denk hierbij aan gedetailleerd product foto`s en video’s, social media ondersteuning en nog veel meer.

E-commerce-support

Management service

Maak kennis met onze management diensten