Over Ons

Wie wij zijn en wat we doen

Begonnen als specialistische groothandel in kwaliteits accessoires en luxe producten. En met meer dan 20 jaar ervaring in de retail en hospitality sector hebben wij onze diensten en service vanaf 2018 geoptimaliseerd voor de Nederlandse cannabisbranche.

Geheel op eigen wijze verkochten we niet alleen smart- en headshop producten, maar trainden we het personeel van onze klanten in verkoopvaardigheid en we voorzagen ze van de juiste gebruikersinformatie. Ook het adviseren van het management over nieuwe trends en producten in de markt bleek een schot in de roos en we doen dit nog altijd via onze management service.

Naarmate de vraag naar onze service toenam, kregen wij van onze klanten ook steeds vaker de vraag of wij onze expertise niet konden toepassen op het gebied van andere soorten dienstverlening en marketing.

Toen begin 2020 de verkoop van onze producten offline bijna geheel tot stilstand kwam hebben we besloten ons voor 100% toe te leggen op een breder scala aan gespecialiseerde diensten en services. Dit is zeker niet onopgemerkt gebleven en inmiddels zijn we benaderd door een hoop mooie bedrijven en merken. Van coffeeshops tot legale kwekerijen, een groot aantal maakt inmiddels gebruik van onze service.

Onze Diensten & Service

Met meer dan 20 jaar ervaring in de retail & hospitality sector. Hebben wij onze diensten en service vanaf 2018 geoptimaliseerd voor de Nederlandse cannabisbranche. Al onze diensten en services worden uitgevoerd door gediplomeerde en gecertificeerde mensen.